Denizli Havadis

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Yangın bölgesinde yaşayanlar için 41 damızlık keçi gönderildi

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP), GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ANTALYA MANAVGAT’TAKİ BÜYÜK YANGINDA HAYVANLARI TELEF OLMUŞ KÖYLÜLERİN ACISINI HAFİFLETMEK İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI. ÇAL BELEDİYESİ, KAMPANYAYA 41 DAMIZLIK KEÇİ İLE KATKIDA BULUNDU.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Yangın bölgesinde yaşayanlar için 41 damızlık keçi gönderildi
28 views
09 Ağustos 2021 - 12:31
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), geçtiğimiz günlerde Antalya Manavgat’taki büyük yangında hayvanları telef olmuş köylülerin acısını hafifletmek için yardım kampanyası başlattı. Çal Belediyesi, kampanyaya 41 damızlık keçi ile katkıda bulundu.

MHP Genel Merkezi, yangında hayvanları telef olan her aileye 5 keçi, 5 koyun ve 2 düve yardımı yapılması için yardım kampanyası başlatmıştı. Denizli’nin Çal Belediyesi, kampanyaya destek vererek Manavgat’ta köylülere dağıtılmak üzere 41 damızlık keçiyi bölgeye gönderdi. Yangından dolayı hayvanların telef olduğunu belirten Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Ülkemiz yangınlarla büyük bir felaket yaşadı. Yüreklerimiz yandı. İnsanlarımız mallarını, canlarını kaybetti. Doğada milyonlarca hayvan telef oldu. Millet olarak yangınlara çok üzüldük. Ancak, yaşanılan felaketlerinde üstesinden yine milletin birlik ve beraberliği gelecektir. Yangınların yol açtığı yaraları hep birlikte göğüsleyeceğiz. Türk milleti, yaşadığı büyük felaketin yaralarını, birlik ve beraberlik için de saracaktır” diye konuştu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.